SVERDRUPS GT 15, 0559 OSLO
post@eranor.no 901 65 282
NYHETER
design og rep. av møbler

om oss

Forretningsidé

Era Rens ble etablert i 1982 som ansvarlig selskap. Firmaet ble i 2009 omdannet til Era Rens & Bygg Ltd. Fra 2012 har den blitt endret til Era Service System. Nordisk Interbygg AS ble etablert i 2004. Era Service System AS og Nordisk Interbygg AS slått sammen til Era Nordisk Bygg og Vedlikehold AS i 2015.
Ved hjelp av dyktige ansatte med lang erfaring, etablert seg som et av de ledende firmaer innenfor bygg og renhold i Oslo og omegn. Den personlige oppfølgingen vi har gitt våre kunder har gjort oss godt etablert i byggebransjen og renholdsbransjen. Vi har kapasitet til å påta oss mindre til mellomstore oppussings prosjekter (både snekker og malerarbeid). Era Nordisk Bygg og Vedlikehold har i dag ca 40 ansatte.

vår historie

Era Rens ble etablert i 1982 som ansvarlig selskap.

Nordisk Interbygg AS ble etablert i 2004.

Era Rens ble i 2009 omdannet til Era Rens & Bygg Ltd.

Fra 2012 har Era Rens & Bygg Ltd. blitt endret til Era Service System.

Era Service System AS og Nordisk Interbygg AS slått sammen til Era Nordisk Bygg og Vedlikehold AS.

hva vi tilbyr

 • kvalitative
  tjenester og komponenter

  Vi tilbyr kvalitative tjenester og bruker kun komponenter og materialer av kjente og velprøvde leverandører.

 • respekt for
  kunder og partnere.

  Vi respekterer våre kunder og partnere, derfor har vi stadig forbedre kvaliteten og øke profesjonalitet av våre ansatte.

 • variert
  utvalg

  Vi tilbyr kompetanse og arbeidskraft til alle små og mellomstore byggeprosjekte.

våre fordeler

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester. Dette innebærer at vi kan ta totalansvar for hele prosjektet - fra start til slutt. Vi kommer til avtalt tid og rydder når vi går.

Vi setter kundens interesser først, vi jobber hardt for å overgå dine forventninger.

Vi er fokusert på å levere integrerte løsninger og tjenester til kunder over hele Norge.

Vi er profesjonelle, erfarne og dedikerte til din tilfredshet. Vi verdsetter din tillit!

omtaler

Pålitelig firma, høy kvalitet, flink leder!
Jeg fikk anbefalt firmaet av venninna mi, som hadde brukt det til ombygging av huset sitt. Daglig leder, unge Ivica, imponerer med sin snekkerfaglige dyktighet, sin kreativitet og sin naturlige autoritet, der han leder sine eldre medarbeidere, og er også entreprenør og koordinerer andre handverkere (rørlegger, elektriker, fliselegger) utmerket. Hos oss har han foreløpig bygd om kjøkkenet og lagt nytt gulv på stua, knirkefritt, bokstavelig talt. Nå har vi leid han inn for nye oppdrag, som hans firma skal utføre mens vi er bortreist. Ingen skrupler med det. Skinnenede hvitt er det også.
Chandra Vancova

kunde

Tusen takk for din rask og ryddig respons. Det er ingen tvil om at ditt selskapet er verdt å beundre! Jeg har opplevd den raskeste og beste støtten noensinne.
John Franklin

kunde